Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița va întâlni sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 17:00, pe teren propriu, echipa CS Hunedoara, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a.

Rosso-nerii antrenați de Octavian Benga n-au reușit până în momentul de față să câștige vreo partidă, dar tehnicianul reșițean își dorește ca după o perioadă agitată în Valea Domanului, echipa să obțină primul succes. În precedentele dispute, Reșița a fost învinsă de Gloria Lunca Teuz Cermei și a remizat cu CSM Lugoj și Crișul Chișineu Criș. Deși se dorește promovarea în Liga a II-a, CSM Reșița se află în prezent pe locul 13 în clasamentul Ligii a III-a. Pentru partida de sâmbătă, doar fundașul Ștefan Mardare este indisponibil, din pricina unei accidentări la genunchi.

„Ne dorim foarte mult să învingem CS Hunedoara. La meciul de la Lugoj am avut foarte multe ocazii și consider că am fi meritat să câștigăm fără drept de apel. Vom juca sâmbătă cu o echipă pe care am întâlnt-o în amicale și am reușit să o învingem. Deci, cunoaștem destul de bine formația CS Hunedoara. Este o echipă ofensivă, va fi un meci interesant, dar sperăm să aducem victoria mult dorită în Valea Domanului. Vrem să practicăm un joc bun, să obținem un rezultat pozitiv, pentru a-i mulțimi pe reșițeni și pe suporterii clubului nostru. În afară de Ștefan Mardare, care a suferit o accidentare la genunchi la ultima partidă de acasă, nu avem probleme de lot. Toți jucătorii sunt apți de joc”, a declarat Octavian Benga, antrenorul echipei CSM Școlar Reșița.