Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sala Polivalentă din Reşiţa a găzduit duminică, 22 aprilie, partida dintre CS Caraș-Severin și CSM Ploiești, confruntare contând din etapa a XXII-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Meciul s-a încheiat cu victoria elevilor antrenorilor Aihan Omer și Gligore Czari, scor 26-23 (16-14). Un succes care s-a conturat mult mai greu decât se așteptau iubitorii handbalului prezenți în tribune. La începutul jocului, membrii galeriei CS Caraș-Severin au „tăcut“, în semn de protest pentru eșecul formației favorite în partida cu CSM București. În replică, şi jucătorii i-au tratat cu o anumită răceală în finalul întâlnirii.

Revenind la partidă, CS Caraş-Severin s-a întrebuințat serios pentru a depăși o parteneră de întrecere care și-a dorit cel puțin un rezultat de egalitate, având în vedere criza de puncte și dorința de a evita retrogradarea.

În aceste condiții a fost o dispută de luptă, echilibrată, pe parcursul căreia nu s-au putut desprinde la mai mult de trei goluri, diferență consemnată și la sfârșitul meciului, 26-23.

CS Caraș-Severin: Ionescu, Antonaru – Petrea (10 goluri), Cuciula (5), Rohozneanu (3), Ciubotariu (3), Pârvan (2), Tucanu (2), Vaidasigan (1), Grigoraș, Marta, Negru, Roland Czari, Grozăvescu, Popovici, Vulpe. JCS-M.M.