Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Meciul-vedetă al etapei a V-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, programată sâmbătă, 13 octombrie a.c., va fi confruntarea din „Polivalenta“ reşiţeană, dintre CS Caraş-Severin şi HCM Constanţa.

Partidă ce se va desfăşura duminică, 14 octombrie a.c., cu începere de la ora 16.30, datorită programului european al echipei de pe litoral. Practic pentru elevii antrenorului Aihan Omer este cel mai important şi mai greu examen din turul ediţiei 2012/2013. Fiindcă HCM Constanţa are un palmares deosebit, fiind cea mai titrată grupare a ţării, şi, mai ales, dispune de un lot de invidiat. În plus, campioana României are un parcurs perfect.

Ei bine, revenind la CS Caraş-Severin, jucătorii sunt pregătiţi pentru a da piept cu partenerii de întrecere de duminică, 14 octombrie a.c. Acest lucru l-am înţeles din discuţiile purtate joi cu prof. Aihan Omer: „Încă de la început vreau să vă spun că meciul este deschis oricărui rezultat. Nu este o afirmaţie hazardată. Sperăm să prindem o zi bună, iar ei să nu se afle la forma maximă. Tocmai de aceea n-am pus presiune pe jucători. Să evolueze fără complexe, să-şi demonstreze valoarea. Sigur, avem de partea noastră galeria şi publicul. Sperăm să avem parte de un număr cât mai mare de spectatori, iubitori de handbal. Acum avem nevoie, mai mult ca oricând de suport moral mai deosebit, fiindcă ne dorim un rezultat pozitiv. Ca de fiecare dată, de altfel. Dar Constanţa este un adversar mai deosebit. Din păcate, nu vom putea conta pe Mihai Rohozneanu, nerefăcut după întinderea suferită la muşchii aductori. Am mai spus-o, el are vrea să joace, dar este riscant“.

HCM Constanţa soseşte la Reşiţa în seara de vineri, 12 octombrie a.c. Iar sâmbătă au solicitat sala pentru efectuarea a două antrenamente. Cam mult. Dar cum ospitalitatea bănăţenilor şi a reşiţenilor este desăvârşită…

Biletele de intrare, în valoare de 6 lei, vor fi puse în vânzare, la Sala Polivalentă, sâmbătă, 13 octombrie a.c., între orele 10.00-12.00 şi duminică, 14 octombrie a.c., între orele 14.00-16.30.