Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Elevii antrenorului Aihan Omer vor susţine, sâmbătă, 29 septembrie a.c., de la ora 11, în Sala Polivalentă, a doua partidă, pe teren propriu, din noua ediţie a Ligii Naţionale de handbal.

De data aceasta, CS Caraş-Severin va primi vizita formaţiei Dinamo Bucureşti, clasată pe ultimul loc al clasamentului, fără nici un punct, cu două eşecuri la H.C.M. Constanţa, şi acasă cu C.S.M. Bucureşti. Grupări clasate în vârful ierarhiei, cu maximum de puncte, ambele fiind candidate la podium.

Revenind la gazde, suntem convinşi că vor aborda confruntarea cu maximă concentrare, după „duşul rece“ de la Timişoara, şi îşi vor trece în cont două puncte obligatorii, pentru a se menţine în partea superioară a clasamentului. Chiar dacă nu se va putea conta pe coordonatorul Mihai Rohozneanu, care a suferit o întindere la muşchii aductori, în partida de la Politehnica Timişoara.

„Preferăm să-l menajăm pe Rohozneanu, să nu-l forţăm, pentru că ne aşteaptă meciuri tot mai grele, a precizat prof. Aihan Omer. Ne vom deplasa la Cluj-Napoca, apoi vine Constanţa, mergem la C.S.M. Bucureşti, soseşte H.C. Odorhei… Fireşte vom găsi soluţii pentru a-l suplini colegii lui, cât de cât, fiindcă se ştie este un om de bază, un coordonator de meserie. Noi avem încredere în băieţi, că vor intra în teren mult mai hotărâţi, cu singura variantă, aceea a victoriei. Dinamo a început mai greu, dar a avut adversari puternici. Şi, cu siguranţă, va veni la Reşiţa cu dorinţa de a obţine un rezultat cât mai bun. De aceea o vom trata, cum spuneam, foarte serios pentru a evita orice surpriză neplăcută. În plus, avem de partea noastră publicul spectator, faţă de care suntem datori, aşa cum suntem datori şi faţă de noi, după cele întâmplate la Timişoara“.