Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – CS Caraş-Severin va susţine două meciuri interne, în patru zile. Handbaliştii cărăşeni va evolua duminică, 5 februarie a.c., la Bucureşti, în compania formaţiei C.S.M., meci contând din etapa a XIV-a, prima a returului Ligii Naţionale de handbal masculin, ediţia 2011/2012.

O partidă care îi obligă pe elevii antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari să abordeze cu o ambiţie mai aparte, din două motive. Pentru că trebuie să-şi ia revanşa după înfrângerea din tur, de pe teren propriu. Şi fiindcă au nevoie de cele două puncte puse în joc, pentru a rămâne pe podiumul clasamentului. Cu acelaşi gând vor pleca, de la Bucureşti, spre Odorheiul Secuiesc, pentru disputa cu HC Odorhei programată miercuri, 8 februarie a.c., din runda a XV-a a primului eşalon handbalistic al ţării.

„Avem un program încărcat, în perioada imediat următoare, ne-a precizat prof. Aihan Omer. Sperăm să ne lase şi vremea să-l respectăm, fiindcă se anunţă ninsori şi viscol în toată ţara. Important este să avem drum liber şi să ajungem şi la Bucureşti şi la Odorheiul Secuiesc. Ne dorim să fie bine, să nu amânăm partida de la Bucureşti. Sigur, este un nou meci, o nouă provocare. Sper că băieţii sunt conştienţi de importanţa lui. Aştept din partea lor o mobilizare, o dorinţă de revanşă. Nu ne va fi uşor, fiindcă echipa gazdă este în zona retrogradării. Formaţiile care au cuţitul la os sunt extraordinar de motivate. Şi, noi trebuie să jucăm, ca de obicei tactic, cu mintea pe teren, să putem tranşa victoria în favoarea noastră“.

După întâlnirea cu CSM Bucureşti, CS Caraş-Severin se va deplasa la Odorheiul Secuiesc. Din păcate, antrenorii nu vor putea conta pe Sebastian Pârvan, care nu este sută la sută apt, după operaţia suferită la genunchi. Şi, se pare, nici pe Eremia Pârâianu, care până ieri, era incert.

„Meciul de la Odorheiul Secuiesc are altă conotaţie, îl anticipăm a fi mult mai greu, a mai precizat prof. Aihan Omer. Dar aşa cum ne cunoaşteţi, cum ne cunosc suporterii, suntem o echipă care merge să joace cu oricine şi să câştige. Nu ne vom da la o parte în faţa nimănui“.