Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Într-o partidă contând din etapa a VII-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CS Caraș-Severin a primit luni, 12 noiembrie, vizita formației HC Odorhei Odorheiul Secuiesc.

Un adversar incomod, care a venit la Reșița să obțină cele două puncte puse în joc, așa cum avea să recunoască și antrenorul HC Odorhei, Vlad Caba, după meci. Ei bine, după cum s-au desfășurat ostilitățile, și după configurația tabelei de marcaj, pe parcursul jocului, oaspeții au fost foarte aproape de victorie.

Pentru că au condus permanent pe tabela de marcaj, din minutul 8 (2-1), până în minutul 54 (20-19). Cu mai multe momente în care localnicii au reușit să egaleze: 9-9 (min. 29); 14-14 (40); 20-20 (min. 57). În același timp, au fost mai multe situații în care elevii antrenorului Aihan Omer ar fi putut prelua conducerea, însă au ratat neașteptat de mult, inclusiv de la șapte metri. Și chiar câștiga.

Ceea ce i-a costat în final. Și totuși, pentru a respecta obiectivitatea, dincolo de arbitrajul cuplului Claudiu Belean (Mureș) și Valentin Calina (Argeș), unul discutabil, care i-a deranjat pe ambii tehnicieni, remiza este una echitabilă. Să mai spunem că echipa vizitatoare a fost însoțită la Reșița de 13 suporteri.