Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După două partide susţinute în deplasare, în ediţia 2013/2014 a Ligii Naţionale de handbal masculin, C.S. Caraş-Severin va evolua joi, 26 septembrie a.c., pe teren propriu, în Sala Polivalentă, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti.

Altfel spus, elevii antrenorului Aihan Omer se vor reîntâlni cu iubitorii handbalului, de această dată în mod oficial. Reamintim, în runda inaugurală, aceştia s-au impus cu 23-22, la Politehnica Timişoara, şi au cedat, din păcate, cu 21-26, la Pandurii Lignitul Tg. Jiu, în etapa a II-a.

Revenind la confruntarea de mâine, aceasta se anunţă a fi una dificilă, fiindcă dinamoviştii s-au întărit în perioada precompetiţională. Iar acest lucru s-a văzut în cele două jocuri susţinute, cu 28-28, la Potaissa Turda şi 31-25, cu Universitatea Politehnica Timişoara.

Însă componenţii CS Caraş-Severin au demonstrat de fiecare dată că se pot mobiliza exemplar şi, cu sprijinul suporterilor, care sunt aşteptaţi să vină în număr cât mai mare, pot obţine victoria mult dorită, cu două puncte importante în economia clasamentului.

În ceea ce priveşte lotul, este, în continuare, nerefăcut total Sebastian Pârvan, deşi acesta îşi doreşte să revină în teren cât mai repede.

„Suntem conştienţi de dificultatea meciului, ne-a declarat prof. Aihan Omer. Dar, ca de fiecare dată, băieţii sunt conectaţi la joc şi am încredere în mobilizarea lor, în forma lor sportivă ce să ne aducă victoria, nouă şi suporterilor noştri”.

Să mai spunem că biletele de intrare, la nivelul a şase lei, vor fi puse la dispoziţie, la Sala Polivalentă, în ziua întâlnirii, deci joi, 26 septembrie a.c., de la ora 15, am reţinut din informaţiile primite de la Dorinel Gurbină, directorul sportiv al clubului.

Marius Moraru