Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Etapa a XXI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin debutează vineri, cu partida de la Satul Mare, dintre CSM, din localitate, şi CS Caraş-Severin, meci care va începe la ora 17.

Aşadar, un nou examen pentru elevii antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari. Însă nu se anunţă a fi unul prea uşor, fiindcă sătmărenii sunt în criză de puncte, multe cedate chiar pe teren propriu, şi îşi doresc să rămână pe prima scenă a handbalului românesc. Sigur, în ciuda acestui ţel, formaţia vizitatoare are o carte de vizită mult superioară care o obligă să abordeze confruntarea de pe poziţia de favorită. Chiar dacă nu va putea beneficia de serviciile lui Eremia Pârâianu, indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp. Un jucător cu efect pozitiv în teren, pentru colegii săi. Dar, au mai fost astfel de situaţii, iar CS Caraş-Severin a reuşit să depăşească momentele respective, printr-o mobilizare exemplară, aşa cum deja sunt recunoscuţi componenţii acesteia.

„Rică Pârâianu este o mare pierdere provizorie pentru noi, ne-a declarat prof. Aihan Omer. Ne-a îngrijorat foarte tare accidentarea lui, urmare a dăruirii sale exemplare în teren. Dar, sunt convins că jucătorii vor suplini această absenţă, atâta cât vor putea. Că vor aborda meciul de la Satu Mare cu aceeaşi dorinţă de a învinge. Trebuie să recuperăm, cu orice preţ, punctele pierdute cu HCM Constanţa. Iar pentru a ne atinge obiectivul ne trebuie concentrare maximă, o tactică din vestiar respectată cât mai bine posibil, şi aceeaşi dăruire pe care iubitorii handbalului din Caraş-Severin o cunosc“.

Să mai spunem că handbaliştii CS Caraş-Severin au plecat joi spre Satu Mare. Şi că 17 dintre membrii galeriei vor fi alături de favoriţii lor, care vor porni spre noua destinaţie în cursul acestei dimineţi, cu un microbuz.