Caraş-Severin, Romania

SUCEAVA – În etapa a XV-a a Ligii Naționale de handbal masculin, CSU Bucovina Suceava a învins pe CS Caraș-Severin cu scorul de 24-19 (10-11).

La fel ca în tur, în Sala Polivalentă din Reșița, victoria a revenit formației sucevene, care, deși se află pe ultimul loc al clasamentului, a dat o replică hotărâtă echipei pregătite de Aihan Omer. După avantajul de la pauză și startul hotărât de repriză secundă, în care handbaliștii cărășeni conduceau cu 14-11, nimeni nu ar fi anticipat desfășurarea ulterioară a partidei.

Cu un suflu nou, gazdele s-au trezit la viață, animate și de publicul local din sala LPS și au obținut o victorie mai greu de anticipat, mai ales după evoluțiile anterioare ale celor două formații care s-au întâlnit duminică la Suceava. „Probabil ne-am considerat dinainte câștigători și asta ne-a costat”, a spus după meci coordonatorul de joc al formației cărășene, Mihai Rohozneanu.

CS Caraș-Severin s-a prezentat la Suceava în formula: Cristian Ionescu, Emilian Marocico, Andy Sămînță – Demis Grigoraș (5 goluri), Ioan Stan (5), Ilie Vaidasigan (2), Mihai Rohozneanu (2), Tudor Marta (2), Emilian Turcu (2), Marius Grozăvescu (1), Paul Sas, Adrian Petrea, Denis Ionescu.

În etapa viitoare, sâmbătă, 15 februarie, CS Caraș-Severin va întâlni la Sala Polivalentă din Reșița formația de pe locul 11, CSM București, la care evoluează golgheterul Campionatului Mondial de Tineret de anul trecut, reșițeanul Nicușor Negru.