Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sala Polivalentă a găzduit sâmbătă, 26 ianuarie a.c., partida revanșă dintre echipele masculine de handbal CS Caraș-Severin și Metaloplastika Sabac, din Serbia.

Deși era de așteptat ca elevii prof. Aihan Omer să aibă o evoluție mai ponderată, cu folosirea și a jucătorilor care nu au fost utilizați prea mult, sau deloc, în prima confruntare, de vineri seara, lucrurile nu au stat deloc așa.

Aihan Omer a început cu o garnitură mult mai apropiată de cea cu care va aborda partida de la Suceava, de vineri, 1 februarie a.c., de la ora 18. Iar, după pauză a încercat mai multe formule de joc, menținând însă scheletul principal, cu handbaliștii experimentați.

Oricum, s-a văzut intenția sa de a încerca un schimb de generații, trimițându-i în teren, pe parcurs, și pe mai tinerii Stan, Grigoraș, Negru, Popovici, Vulpe. Dacă la pauză a fost doar 17-13, la revenirea de la vestiar CS Caraș-Severin a etalat un handbal modern, în viteză și eficient: 23-15 (min. 40), 26-16 (min. 45), 30-18 (min. 50), 39-22 (min. 60).

CS Caraș-Severin: Ionescu, Iulian Andrei, Marocico, Sămânță – Vaidasigan (7 goluri), Negru (8), Stan (6), Irimescu (4), Pârvan (4), Pârâianu (3), Petrea (2), Marta (2), Vulpe (2), Grozăvescu (1), Tucanu, Popovici, Grigoraș.