Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ca de fiecare dată când natura pune la grea încercare populația județului, filiala de Cruce Roșie Caraș-Severin a venit în sprijinul familiilor afectate de inundațiile din zona Oravița și Berzovia, distribuind de pachete alimentare, îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie de pat, paturi cât și jucării pentru familiile evacuate.

Voluntarii Crucii Roşii au distribuit peste 150 de pachete ce conțineau alimente greu perisabile ce proveneau din proiectul „Banca de Alimente“, derulat în colaborare cu Fundația Carrefour România.

„Au fost peste o sută de familii care ne-au primit cu bucurie, având deosebită nevoie de unele dintre bunurile pe care le-am putut oferi. Dar asta nu înseamnă că le-am rezolvat problema. Oamenii cu suflet bun care doresc să-şi ajute semenii o pot face fie mergând direct la aceştia, fie apelând la noi“, ne-a declarat Alin Cica, directorul filialei cărăşene a organizaţiei. Voluntarii Crucii Roşii au fost prezenţi în localităţile Grădinari, Greoni, Ciudanoviaţ, Berzovia, Gherteniş, Fizeş, Berzasca şi Bigăr.

FR