Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Fostul căpitan al rosso-nerilor nu a semnat deocamdată cu nicio echipă.

După ce i-a expirat contractul cu echipa de ligă secundă Metalul Reșița, despre portarul Cristian Zimmermann s-a vehiculat varianta plecării la o altă formație cărășeană, FC Caransebeș. Căpitan al echipei Metalul Reșița în sezonul trecut și omul care a pus suflet și și-a scos de multe ori echipa din încurcătură, Zimmermann nu ar zice „nu“ unei noi oferte venite dinspre Valea Domanului.

Goalkeeper-ul care i-a câștigat pe fanii roș-negrii în urma evoluțiilor sale spune că l-ar tenta o revenire la Metalul, dar instabilitatea acestei grupări sportive îl face să stea deocamdată departe. Cristian Zimmermann a purtat unele discuții și cu ACS Poli Timișoara, echipa cu care s-a duelat Reșița sezonul precedent pentru promovarea în prima ligă.

Din anumite motive, reșițeanul nu a mai ajuns din nou pe Bega, aici evoluând în trecut, la fosta echipă a Timișoarei, în perioada 2003-2008, fiind împrumutat o jumătate de sezon și la FCM Reșița (2007-2008). Până să ajungă la Metalul Reșița, a mai jucat în România la CS Buftea, Gloria Buzău, FC Drobeta Turnu Severin, CS Otopeni și Petrolul Ploiești. În vârstă de 32 de ani, Cristian Zimmermann are la activ și șapte selecții în echipa națională de tineret a României.