Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Duminică, 1 iunie, a fost programată, pe terenul sintetic din Micro 4 al cartierului reșițean Lunca Bîrzavei ultima etapă a Campionatului Județean de Minifotbal Caraș-Severin, competiție organizată de A.S. Sabrina Reșița.

S-au înregistrat rezultatele: F.C. Lescovița – Humanitas Pro Deo 3-0, Steaua Reșița – Yam Yam 0-3, F.C. Fârliug – Drink Team 3-2, A.S. Muncitorul Reșița – Camera de Comerț 1-8, Dedeman – Roxamy 1-5.

Campioana ediției 2013/2014 a întrecerilor este Roxamy, cu 53 de puncte, urmată de Camera de Comerț, 47 de puncte, șI Yam Yam, 40 de puncte. Pe ultimele locuri, Dedeman, 10 puncte și Humanitas Pro Deo, 3 puncte.

La finalul etapei a fost organizată și festivitatea de premiere. Prilej cu care, prof. Dorin Voina, managerul de proiect, a acordat și trei premii speciale: cel mai bun portar:Cristian Copăceanu; cel mai tehnic jucător: Valentin Ilaș; golgheter: Alin Man.

Campioana județului, Roxamy, va participa la Deva, în zilele de 20 și 21 iunie a.c., la turneul de baraj pentru calificarea la Turneul Final. Iar Camera de Comerț va fi prezentă la Sibiu, în perioada 27-29 iunie a.c., la final ape țară a Cupei României.

Adrian Roman