Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – FC Caransebeş 1913 – Şoimii Pâncota 1-2 (0-0), în etapa a XVII-a a Ligii a II-a de fotbal.

Pe tot parcursul primei reprize am consemnat o singură fază periculoasă, pe care şi-au trecut-o în cont gazdele, în minutul 23, când Feneş i-a pasat în adâncime lui Lupu, acesta a intrat în careul advers pe partea dreaptă, a şutat puternic de la 14 metri, însă Irimia a reuşit să respingă balonul în corner. În rest, a fost doar un joc de uzură, disputat mai mult la mijlocul terenului, fotbaliştii cheltuindu-şi o mare parte din energie doar pentru a-şi menţine echilibrul pe terenul alunecos. Au fost multe faulturi, asta şi datorită deselor intrări prin alunecare, aproape fiecare intervenţie de acest gen soldându-se cu accidentări, în ambele tabere.

Gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 48, când Suru a executat o lovitură liberă de la 25 de metri lateral-stânga, dictată după un fault asupra lui Săulescu, şutul său, la colţul lung, derutându-l pe Irimia, care se aştepta ca mingea să fie deviată, însă balonul expediat de mijlocaşul gugulan a poposit în plasa laterală a porţii arădene.

În cele din urmă, a venit şi egalarea, în minutul 73, când Dragalina a executat un corner de pe partea stângă, iar Issa s-a înălţat peste adversari şi, de la 10 metri, a trimis cu capul în colţul din dreapta al porţii lui Negrilă. Nemulţumiţi cu un singur punct obţinut în această deplasare, oaspeţii au mărit presiunea la poarta gugulană, iar în minutul 87, în urma unei centrări venite de pe dreapta, de la Pirtea, Alin Mihai a pus latul la 8 metri şi a trimis la colţul scurt, stabilind scorul final al partidei.

FC Caransebeş 1913: Negrilă, Feneş (min. 66, Negoescu), Bogdanovici, Telecican, Suru, Cârstoiu, Lupu, Săulescu (75, Boldea), M. Ion (88, Imbre), Bona, Stelitano; rezerve: Birăescu, Stoichiţoiu, La Vecchia, Ţuţul. Antrenor, Dan Firiţeanu.