Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Revenit de la Sibiu, cu laurii de vicecampion naţional al Ministerului Afacerilor Interne, altfel spus al Dinamoviadei de şah 2013, Mihai Bolintiş a rămas consecvent Turneului Top Blitz. Concurs, care se desfăşoară pe etape, în fiecare zi de luni, la sala amenajată, cu sprijinul Primăriei Reşiţa, în incinta Complexului Agro-Alimentar din cartierul Lunca Bârzavei.

Astfel, s-a impus cu 13,5 puncte, din 15 posibile, la finalul etapei a XXIX-a, în care au fost angrenaţi 16 iubitori ai sportului minţii, clasificaţi şi neclasificaţi. A avut totuşi un „naş”, în persoana lui Gheorghe Stroescu, în faţa căruia a fost nevoit să se încline. O remiză i-a „furat” şi Ionel Doru Nichita. În rest a câştigat pe linie. Pe locurile următoare s-au clasat Ionel Doru Nichita, Mihai Gheorghe Hock, Gheorghe Stroescu şi Ionuţ Drăgilă, fiecare cu câte 11 puncte.

În clasamentul general, după această rundă, conduce detaşat Mihai Bolintiş, cu 402 puncte (28 etape), secondat de Ioan Păduraru, 281 de puncte (29 de etape), şi Dănuţ Claudiu Radu, 258,5 puncte (25 runde).

Etapa a XXX-a este programată luni, 4 noiembrie a.c., de la ora 18.