Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În această săptămână se desfăşoară la Brăila faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la fotbal pentru echipe de băieţi din ciclul primar.

Printre participante se numără şi echipa Colegiului Naţional Mircea Eliade din Reşiţa. Elevii profesorului Radoiţă Iovanovici s-au calificat la finala pe ţară în urma „zonei“ de la Drobeta Turnu Severin, unde au devansat campioanele judeţelor Alba, Timiş, Hunedoara şi Mehedinţi. La capătul acelor meciuri, formaţia reşiţeană a depăşit la golaveraj echipa LPS Banatul Timişoara şi s-a calificat în finala pe ţară.

Reşiţenii au dispus cu 2-0 de campioana din Alba, cu 3-1 de cea din Hunedoara, au fost învinşi cu 2-1 după lovituri de departajare de campioana din Timiş (după 0-0 în timpul regulamentar) şi au dispus cu 2-1 după lovituri de departajare (1-1 în timpul regulamentar), de reprezentanta gazdelor, campioana judeţului Mehedinţi.

Pentru finala pe ţară de la Brăila, prof. Radoiţă Iovanovici va miza pe Denis Mitran, Bogdan Brătan, Andrei Aherghelegiţei, Emanuel Moisă, Cristian Drăgan, Alex Negru, Goran Bâclşeanu, Noris Dobre, Diego Râmoiu şi Robert Canas.