Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ultimele trei locuri sunt ocupate de Minerul Anina, Semenicul Văliug și Metalul Bocșa.

Comisia de specialitate a Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin a întocmit, recent, și Clasamentul Fair-Play, la nivelul echipelor care activează în Liga a IV-a, ediția 2014/2015.

Astfel, la finalul turului, prima poziție este deținută de Clubul Sportiv Voința Lupac, având un punctaj de 133,23 p, urmat de C.S.M. Școlar Reșița, 132,62 p, și A.S. Rapid Buchin, 131,68 p. Altfel spus, gruparea din Lupac este „campioană de toamnă“ și la capitolul fair-play, și merită toate felicitările, inclusiv oficialii acesteia, începând cu primarul Marian Vlasici, implicat direct și în mișcarea sportivă din comună.

Reamintim, Lupacul a fost prima localitate rurală care și-a dotat cocheta bază sportivă și cu instalație de nocturnă. În plus, își dorește să revină în eșalonul trei al fotbalului românesc. „Pe ultimele locuri se situează Minerul Anina, cu 116,44 de puncte, Semenicul Văliug, 115,59 de puncte, și Metalul Bocșa, 115,48 de puncte“, a mai precizat Cornel Corocan, președintele Comisiei de Statistică și Fair-Play a A.J.F. Caraș-Severin.