Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La Deta s-au desfășurat recent întrecerile unei competiții caritabile de kick-box, denumită sugestiv „Lupte pentru viață“.

Au participat peste 100 de sportive de la 20 de cluburi din țară. Printre aceștia s-au regăsit și cinci componenți ai C.S. Ary-A Unifight Reșița, președinte-antrenor Daniel Lohon. Deși rezultatele au contat mai puțin având în vedere scopul galei, reșițenii au înregistrat un loc întâi, prin Ariana Lohon (categoria 14 ani), și patru locuri doi: Dănuț Dobre (copii 12 ani), Camelia Bârsan (17 ani), Dani Hațegan (25 de ani) și Florin Pascu (25 de ani).

„ A fost o onoare pentru noi să participăm la acest concurs caritabil, pentru a sprijini un tânăr aflat în scaun cu rotile, ne-a declarat antrenorul Daniel Lohon. Pot să spun că cea mai bună comportare a avut-o Dani Hațegan, care a luptat de la egal la egal cu un partener care face kick-box de opt ani de zile. Vreau să mulțumesc Primăriei Municipiului Reșița și domnului primar Mihai Stepanescu, dar și firmei Respekt For You, pentru sprijinul acordat în deplasarea de la Deta“.