Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Afirmaţia a făcut-o la Reşiţa, în faţa presei cărăşene, jurnalistul Rareş Bogdan, cel care ocupă primul loc pe lista PNL pentre alegerile europarlamentare.

Înainte de mitingul electoral al PNL, desfăşurat în centrul municipiului Reşiţa, Rareş Bogdan a susţinut o conferinţă de presă, alături de Ludovic Orban şi conducerea PNL Caraş-Severin, în cadrul căreia a vorbit despre vizita în Caraş-Severin, despre votul de duminică, dar a punctat şi câteva obiective avute în vedere după alegeri.

„Oamenii ne-au întâmpinat frumos în Caraş-Severin, iar asta înseamnă că primarii liberali se bucură de încrederea oamenilor. Cred că duminică, prezenţa la vot va fi de peste 40 la sută şi că PNL este singurul care se poate bate real cu PSD. Duminică este un vot total împotriva acaparării României de către Liviu Dragnea“, spunea Rareş Bogdan.

Printre obiectivele pe care le are în vizor după alegeri, Rareş Bogdan a amintit faptul că se va lupta pentru drepturile fiecărui român, aflat în ţară sau în afară: „După atâţia ani, este inadmisibil că românii încă nu ştiu care este forţa unui europarlamentar şi asta din vina europarlamentarilor“.

Jurnalistul nu a uitat nici de presă, spunând că se va lupta pentru ca presa să fie respectată. „Voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a obţine facilităţi pentru presă. Poţi să ai justiţie corectă, economie puternică, însă nu există democraţie fără presă“, a mai precizat Rareş Bogdan.