Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va avea parte de un suport mult mai mare din partea publicului în sezonul următor față de cel precedent.

„Reșițenii sunt dornici de fotbal de calitate. Avem cereri până în acest moment de 1000 de abonamente pentru partidele din viitorul campionat. Pot spune că această cifră este una remarcabilă pentru noi”, a declarat Cristi Bobar, președintele clubului reșițean.

Potrivit liderului de galerie, Marcel Gușcă, abonamentele vor fi puse în vânzare peste două săptămâni. „Sperăm ca în două săptămâni să fie puse la vânzare abonamentele. Ținta noastră, a suporterilor Reșiței, este de a cumpăra cât mai multe abonamente pentru a ajuta clubul”, a spus Gușcă într-o postare pe o rețea de socializare. Mai multe firme locale vor sponsoriza echipa de fotbal în viitorul campionat.

Reunirea lotului va avea loc luni, 24 iunie, începând cu ora 17, la stadionul „Mircea Chivu”, iar pregătirea se va efectua pe plan local. De asemenea, rosso-nerii vor merge într-un cantonament la munte, pe Semenic.