Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – La inițiativa primarului Cristian Miclău, în şedinţa din 30 octombrie, aleşii locali au votat şi aprobat ca sumele ce se încasează cu titlu de taxă de stațiune să fie folosite pentru finalizarea și realizarea documentației de urbanism „Plan Urbanistic Zonal Centru Vechi Istoric din orașul Băile Herculane”.

În cadrul acestui P.U.Z., accentul va fi pus pe readucerea acestei zone în atenția turiștilor prin dezvoltarea componentei de agrement, SPA și Wellness, promenadă și relaxare, iar ca o noutate va fi și valorificarea luciului de apă de pe râul Cerna, în porțiunea cuprinsă în acest P.U.Z.

„Considerăm că această viziune de dezvoltare a zoneI este bine venită și va contribui la sporirea numărului de turiști ce vor vizita stațiunea Băile Herculane, la creșterea numărului de înnoptări, la creșterea atractivității stațiunii în rândul turiștilor tineri și cu vârste medii, precum și la crearea cât mai multor locuri de muncă în orașul nostru. Mulțumim consilierilor locali care au înțeles importanța dezvoltării din punct de vedere turistic a acestei zone din stațiunea Băile Herculane“, susţine primarul Cristian Miclău.

N.C.