Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – În stațiunea de pe Cerna a avut loc recent Campionatul Național de powerlifting la proba de împins din culcat. La acest concurs au participat peste 100 de sportivi de la mai multe cluburi din țară. Sportivii din Băile Herculane au urcat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, prin Mario Rădoi – juniori II, Alexandru Belba – juniori I și Antonio Guran – seniori, iar George Răzvan s-a clasat pe locul IV la seniori.

„Rezultatele au fost foarte bune și sperăm ca pe viitor să fie tot așa. Cred că acest campionat național s-a ridicat la nivelul necesar și pentru noi urmează pe data de 9 noiembrie un alt concurs de împins din culcat, care se va desfășura la Băile Felix”, a declarat Avram Rădoi, președintele clubului Powerlifting Herculane.

Campionatul Național desfășurat pe Valea Cernei a fost organizat de CS Powerlifting Herculane, sub egida Federației Române de Powerlifting, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, al Primăriei și Consiliului Local Băile Herculane, precum și al sponsorilor tradiționali ai acestei competiții.

Ștefan Moraru