Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Vă spunem noi: banii! Subiectul a fost dezbătut aprins de consilierii locali caransebeșeni, cu viceprimarul liberal Marius Isac și consilierul social-democrat Daniel Isac în rolurile principale!

Alocarea unei sume de la bugetul local pentru dotarea pieței cu vitrine frigorifice pentru sectorul de lactate, subiect pe care îl vom aprofunda într-un articol viitor, a aprins spiritele unora dintre aleși. Și totul de la bani, adică de ce pentru dezinsecție da, iar pentru vitrine frigorifice nu!

„Bine că am dat 70 de mii pe deratizare, mai bine luam dracu frigidere, nu făceam deratizare de 100 de mii de lei, fără niciun efect”, a spus nervos Isac de la PSD.

Isac de la PNL a venit imediat cu lămuriri: „În primul rând, ca să păstrăm un ton decent, te rog nu mai folosi ceea ce folosești. Ești într-o confuzie totală și cu suma. Dezinsecția, și nu deratizarea, nu este plătită și nu va fi plătită decât în momentul când firma care a făcut dezinsecția aduce ceea ce am cerut. Asta pentru cultura ta generală, domnule Isac. Iar dacă te bucuri, nu mai adu vorba de dezinsecție”.

Până la urmă, liberalii au cedat, iar banii pentru vitrinele frigorifice au fost alocați, dar așa cum spuneam, pe larg într-un articol viitor.

R.M.