Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cel de-al doilea magazin deschis de retailer la Reşiţa promite multe noutăţi, unele unice în reţea, în Vestul ţării.

Miercuri, 24 octombrie, au fost organizate festivităţile inaugurale pentru Kaufland CET, al doilea din Reşiţa, panglica fiind tăiată de Vasile Paul, city managerul Reşiţei, şi de Adina Cozma, directorul noului magazin al retailerului, care a primit numărul 120.

„Interesul crescut al clienţilor ne confirmă faptul că răspundem bine cerinţelor pieţei prin calitate, varietate şi preţuri foarte bune, după cum ne asigură managerul Adina Cozma. Amabilitatea, respectul pentru clienţi şi pentru calitate sunt principliile de bază ale companiei, de aceea oferim garanţii de calitate, de prospeţime şi de rapiditate la case. Avem o prioritate: să oferim un sortiment de produse în România, în momentul de faţă peste 50% din sortimentul disponibil în Kaufland are provenienţă locală. (…) Magazinul are o suprafaţă de 3.300 de metri pătraţi, ca şi vânzare, parcarea cuprinde 240 de locuri, iar programul este de luni până sâmbătă, de la 7.30, la 22.00, iar duminica, între orele 8.00 şi 20.00. Pune la dispoziţia clienţilor legume şi fructe, produse proaspete, alimente de bază, carne şi brânzeturi preambalate, snackuri, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, dar şi altele. O noutate foarte utilă pentru clienţi o reprezintă vitrina cu peşte proaspăt, ce cuprinde aproximativ 30 de articole, inclusiv specialităţi de peşte şi fructe de mare, precum ton roşu, scoici maro şi scoici albe pescuite. Pe lângă gama premium, oferim clienţilor şi alte sortimente de peşte proaspăt, obişnuit, de provenienţă locală sau internaţională, fie întreg, fie tranşat, file sau rondele, fructe de mare, dar şi icre, salată de peşte, peşte afumat sau marinat. De asemenea, noul magazin are şi un punct grill, unde clienţii pot servi rapid o masă foarte gustoasă. Galeria comercială din interiorul magazinului este dotată cu food court, unde clienţii vor descoperi un spaţiu special amenajat pentru servirea mesei. Tot în cadrul galeriei se află amplasate şi o farmacie Help Net şi un ATM BRD“. Potrivit managerului, magazinul este aprovizionat zilnic cu legume, fructe, lactate, brânzeturi şi o serie de alte produse.

Atât reprezentantul magazinului, cât şi cel al municipalităţii au apreciat buna colaborare, Vasile Paul explicând că, dacă retailerul a refăcut podul de la Enel, municipalitatea va rezolva problema drumului de acces care să asigure o mai bună aprovizonare a platformei comerciale. „Vreau să felicit beneficiarul pentru investiţia realizată. Mulţi dintre noi ne aducem aminte ce a existat pe acest amplasament şi s-a demolat pe parcursul anilor, teren lăsat de izbelişte o lungă perioadă. Cele două investiţii sunt de bun augur pentru municipiul Reşiţa, pentru civilizaţia şi facilităţile pe care vrem să le oferim cetăţenilor“, a conchis administratorul public Vasile Paul.

Magazinul este deschis publicului larg începând din 25 octombrie.