Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Antrenorul echipei Metalul Reșița este mulțumit după jocul cu UTA.
Metalul a cedat cu 0-1 pe propriul teren, în partida cu UTA, în urma unui autogol. Antrenorul rosso-nerilor, Carol Gurgu, este însă muilțumit de jocul echipei și are speranțe că acesta se va îmbunătăți.

“Noi pregătim jocul în funcție de adversar, am avut o deplasare lungă la Târgoviște și rezultatul nu-mi doresc să mi-l mai amintesc cu toate că parțial am avut un joc bun dar cu greșeli individuale. Astăzi s-a pregătit jocul de asa manieră încât să eliminăm greșelile care au fost și să surprindem adversarul prin câteva lucruri organizatorice bune, ceea ce s-a văzut cred că în a doua repriză, echipa a prins mai multă încredere și a început să joace mai bine. Acum nu contest faptul că scorul putea fi altul, noi dacă am fi avut mai mult curaj probabil că am fi egalat, dar asta este, vedeți că de la joc la joc echipa începe să joace mai bine și sper ca în câteva etape, să nu se mai plece cu capul plecat de la stadion. Majoritatea echipelor joacă de doi sau trei ani împreună, știți foarte bine când au venit acești copii, le dăm o șansă dar trebuie să avem răbdare cu ei din punct de vedere al omogenizării și al încrederii în ei, pentru că ei au jucat la liga a III-a, doar câtiva au jucat la liga a II-a și toți sunt tineri. Dacă am fi să luăm echipa UTA de astăzi, ar fi un semn de întrebare, de ce la Reșița a putut să dea numai un gol și ăla autogol. Eu consider că este o creștere a echipei, și la Târgoviște am jucat destul de bine dar s-au făcut greșeli individuale, am avut o presiune a publicului, a fost puțin diferit și s-a deschis scorul foarte repede, în minutul 16 a fost primul gol. Eu mă bucur că am făcut un pas în față astăzi, sper ca meciul următor, la deplasarea care va fi să joace mai bine iar meciurile de acasă să le trateze mai cu încredere. Avem și jucători accidentați dar sper ca până la ora jocului să se refacă. Ne așteaptă un meci greu la Tărlungeni, ei au un grup omogen, au experiență și trebuie să ne închidem foarte bine.”

La rândul său, Roland Nagy, antrenor principal al echipei UTA Bătrâna Doamnă, a declarat: „Eu nu sunt mulțumit dar scopul scuză mijloacele, ne bucurăm doar pentru cele trei puncte, ceea ce ne ține acolo sus și acesta este ceea ce ne-am dorit. Fotbalul a fost restant astăzi și poate este a treia oară în acest an când jucăm pe un teren foarte greu, pe un teren impracticabil și se vede suferința fotbalului românesc în liga a II-a.”