Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Viitorul Caransebeş, formaţie care, din acest sezon competiţional, va evolua în Liga a IV-a, a susținut sâmbătă, 30 iulie, pe stadionul din Balta Sărată, un joc-şcoală. Pe teren s-a aflat și fostul tehnician al Rapidului, Dan Alexa, venit pentru câteva zile în vacanță, în municipiu, el ţinând să facă puţină mişcare şi să vadă potenţialul jucătorilor care alcătuiesc noua echipă a orașului.

Cei 22 de fotbalişti prezenţi sâmbătă la antrenament s-au împărţit în două echipe – „Vişiniii”, conduşi din teren de Dan Alexa, şi „Galbenii”, coordonaţi de la margine de antrenorul principal al Viitorului, Dan Doran, întâlnirea fiind arbitrată de secundul Petru Bona.  Scorul final a fost 2-1 în favoarea „Vişiniilor” lui Dan Alexa. De la antrenamentul de sâmbătă au lipsit din motive obiective trei jucători, ei fiind însă așteptați la echipă în cursul săptămânii viitoare.

„Nu se poate vorbi încă de o triere a fotbaliştilor, deoarece încă lucrăm pentru aducerea unor jucători, însă până în data de 20 august vom clarifica situaţia lotului. În partida de azi nu am urmărit rezultatul final, ci creionarea unui sistem de joc, şi pot să spun că sunt mulţumit de efortul depus de toţi cei care au evoluat pe teren. Vreau să-i mulţumesc lui Dan Alexa, care este din nou alături de oraş şi de echipă, pentru profesionalismul de care a dat şi astăzi dovadă, răspunzând «comenzilor» tactice. Şi aş mai dori să aduc mulţumiri şi preşedintelui clubului, Andrei Ungur, directorului sportiv Gabi Ţurcaş şi consilierului local Vasile Rafa, care, pe parcursul celor trei antrenamente efectuate până acum, au fost alături de echipă”, a spus, după meci, antrenorul Dan Doran.

Pentru viitor, tehnicianul caransebeșean are în vedere crearea unei echipe de juniori, formată din copii născuţi în 1999-2000 şi 2001, pe care staff-ul clubului dorește să o înscrie în campionat, pentru ca tinerii să aibă meciuri în picioare, astfel încât, în decursul următorilor ani, să se poată face schimbul de generaţii.