Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – După meciul dintre FC Caransebeş şi AFCM Reşiţa, încheiat cu scorul de 1-0, cei doi antrenori au fost realişti.

La finalul confruntării din Liga a III-a de fotbal, tehnicianul gazdelor, Alin Artimon, a declarat: „O victorie meritată după aspectul jocului şi după numărul de ocazii uriaşe. Am avut trei cu poarta goală, două ale lui Dubei şi una a lui Gheju. Una peste alta, eu zic că am făcut un joc bun, în care am avut răbdare, am reuşit să construim până la final, şi cred că atunci când încerci să păcăleşti jocul aşa păţeşti. Primeşti gol când nu mai ai ce să faci. Eu îmi felicit jucătorii pentru încrederea pe care au avut-o până la final, pentru victoria mai mult decât meritată. Am avut şi câţiva jucători indisponibili, Cioloca, Feneş şi Dragu fiind accidentaţi, aşa că i-am introdus în lot şi pe cei doi antrenori, pe secundul Gheju, şi pe Doran, care se ocupă de portari”.

De cealaltă parte, Dan Boltaşiu a spus: „Îi felicităm pe băieţii noştri pentru meciul şi dăruirea de care au dat dovadă. Ne-am apărat bine, am primit golul în minutele de prelungire, dar trebuie să recunosc că gazdele ne-au dominat, au avut o evoluţie bună şi au fost mai proaspeţi decât noi. Au fost mai puternici, dar şi mai norocoşi, fiindcă tot atât de bine putea să se termine şi 0-0. Felicităm echipa din Caransebeş pentru modul în care a abordat meciul”.