Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Volei Club Banatul Caransebeş – Unirea Dej 0-3, în Campionatul Diviziei A1 masculin.

Volei Club Banatul Caransebeș a suferit o nouă înfrângere, una neașteptată de data aceasta, în fața vecinei de clasament Unirea Dej. Deși își propuseseră să obțină toate cele 3 puncte, elevii lui Dan Banu și-au dezamăgit din nou fanii, neavând reacție în fața unei echipe care nu are condițiile financiare de la Caransebeș sau nume sonore în lot, dar care a luptat pentru fiecare punct. A fost 0-3, pe seturi 25-27, 7-25, 23-25, după un joc foarte slab, în care gugulanii au arătat ca o echipă dezorganizată, fără vlagă, fără blocaj și cu puține atacuri reușite. De altfel, evoluția execrabilă a caransebeșenilor a fost taxată la final de cei aproape 500 de spectatori prezenți în sală, aceștia aplaudându-i în schimb pe dejeni.

„Astăzi ne-a mers totul, am făcut un joc foarte bun și am greșit mult mai puțin decât am făcut-o în ultimele meciuri. Am jucat bine și atunci dar am făcut greșeli în momentele cheie, astăzi nu am mai repetat aceleași greșeli și rezultatul cred că s-a văzut pe tabelă. Eu mă aștept întotdeauna ca echipa mea să joace bine, dacă echipa mea joacă bine, adversarul trebuie să joace foarte bine ca să ne învingă. Nu discut de echipa adversă, eu trebuie să îmi văd de echipa mea”, a spus antrenorul principal al Unirii Dej, Tiberiu Lazăr.

Dinspre caransebeșeni, nici o declarație la final, supărarea fiind prea mare după o asemenea prestație. Volei Club Banatul rămâne în subsolul clasamentului, departe de locurile de cupe europene pe care și le-a propus la începutul sezonului, iar etapa viitoare se deplasează la București pentru disputa cu Steaua.