Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă primarul oraşului, Dumitru Ursu s-a întâlnit cu cei trei campioni, care au reprezentat localitatea şi, în mod deosebit, judeţul Caraş-Severin, la Campionatul Naţional de Orientare Radio 2012, de la Alba Iulia.

Cei trei sportivi care au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere sunt: Florin Bilan, la categoria 14 ani, Flavius Bilan, categoria 12 ani, şi Teodora Palade, catagoria 12 ani.

Aceştia au fost felicitaţi de edil, care le-a oferit, din partea Consiliului Local Oraviţa, suma de 100 de lei.

„Copiii vor fi invitaţi, în perioada următoare, şi la festivităţile de premiere ce vor fi organizate la unităţile de învăţământ la care învaţă, a precizat Adrian Colicue, întemeietorul şcolii de radioamatorism de la Oraviţa. Domnul primar şi membrii Consiliului Local ne-au promis mai multă atenţie şi mai multă implicare în susţinerea acestor sportivi pentru participarea la competiţii în 2013, şi, în special, în organizarea tradiţionalului concurs „Cupa Valea Caraşului“. Cu acest prilej, Clubul Sportiv CFR Oraviţa şi Clubul Elevilor Oraviţa le mulţumesc. Avem speranţa că şi în anul ce urmează vom aduce rezultate cât mai multe, în competiţiile naţionale şi internaţionale“.