Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Colegiul Național „Traian Lalescu“ Reșița a câștigat faza municipală a ONSS la fotbal.

Un număr de 12 echipe s-au întrecut în faza pe municipiul Reșița a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal pentru elevi din ciclul gimnazial. Aspirantele la titlul de campioană municipală au fost împărțite în patru grupe, câștigătoarele acestor grupe calificându-se în semifinalele competiției.

Astfel, Colegiul Național „Mircea Eliade“ a învins cu 4-2 echipa Școlii Gimnaziale Nr. 9, în timp ce Colegiul Național „Traian Lalescu“ a dispus de Liceul Teoretic „Diaconovici-Tietz“ cu 4-3, după lovituri de departajare. Finala mică a avut nevoie de asemenea de lovituri de departajare, cei de la „Diaconovici-Tietz“ câștigând cu 2-0 în fața Școlii Gimnaziale Nr. 9. Titlul de campioană municipală la fotbal, băieți, ciclul gimnazial, i-a revenit echipei Colegiului Național „Traian Lalescu“ Reșița, care a învins cu 3-0 echipa Colegiului Național „Mircea Eliade“.

Profesorul Dorin Voina, de la echipa campioană, a mizat pe următorul lot de jucători: Csaba Lazăr, Cristian Lolea, Robert Brage, Victor Lolea, Deian Cheda, Alex Cocoșilă, Bogdan Bica, Bogdan Pop. La meciurile fazei municipale a asistat și Viorel Lolea, președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin. Primele trei clasate, Colegiul Național „Traian Lalescu“, Colegiul Național „Mircea Eliade“ și Liceul Teoretic „Diaconovici-Tietz“, s-au calificat la faza județeană, programată în luna februarie 2015.