Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La barajul de promovare în eșalonul trei, campioana județului Caraș-Severin va înfrunta echipa campioană din județul Timiș.

Duelurile pentru promovare au fost stabilite printr-o tragere la sorți desfășurată zilele trecute la Casa Fotbalului. Cele 41 de județe plus municipiul București au fost repartizate pe 7 regiuni geografice, Caraș-Severinul fiind inclus în Regiunea 4, alături de județele Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj și Mehedinți. Pentru fiecare regiune, extragerea a stabilit trei perechi. Campioana Ligii a IV-a Caraș-Severin va întâlni cea mai bună formație din Timiș.

„Echipa campioană a județului Caraș-Severin va întâlni campioana județului Timiș într-o dublă manșă; partida tur va avea loc în data de 15 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul echipei cărășene, iar returul se va disputa pe 22 iunie, de la ora 17.30, pe terenul echipei campioane din Timiș”, a precizat Florin Știube, oficial AJF-CS.

Celelalte două dueluri pentru promovare din Regiunea 4 vor fi Arad – Hunedoara și Mehedinți – Gorj. Pentru ca meciurile de la baraj să poată fi pregătite în cele mai bune condiții, Federația Română de Fotbal a solicitat tuturor AJF-urilor să transmită campioanele județene până la 10 iunie. În Caraș-Severin, ultima etapă din retur este programată pe 9 iunie, astfel încât campioana să poată fi anunțată până la termenul-limită impus de forul tutelar. Pentru locul I în Liga IV-a din Caraș-Severin se luptă Viitorul Caransebeș și AFC Voința Lupac.