Caraş-Severin, Romania

TIMIŞOARA – Antrenorii echipelor Voinţa Lupac şi ASU Politehnica Timişoara au tras concluziile după prima manşă a barajului.

Antrenorul echipei Voinţa Lupac, Boşco Vişatovici, a felicitat echipa timişoreană pentru victoria de pe „Ştiinţa“. „Cum am spus băieţilor mei înainte de meci, întâlnim un adversar cu valoare, cu jucători buni. S-a dovedit că e aşa. Cât ne-au ţinut bateriile, am jucat. Avem jucători care vin de la lucru şi intră direct în teren. Deocamdată asta e potenţa noastră, atâta putem, atât am făcut. Felicit băieţii noştri şi adversarii pentru jocul prestat, felicit lumea asta pentru ce face pentru Timişoara. Le urez multă baftă, merită pentru oraşul acesta, pentru suporteri. Băieţii aceştia au dat dovadă de caracter, au arătat că sunt o echipă foarte foarte bună. Am spus de la bun început, am încercat să facem totul, ce ne-a stat în putinţă. A văzut lumea întreagă ce s-a întâmplat, lipsa de pregătire la unii jucători. Mai avem un meci, încercăm să facem un meci cât de cât bun, să mulţumim şi oamenii din Caraş-Severin. În mare parte Poli Timişoara e promovată”, a spus Boşco Vişatovici.

La rândul său, antrenorul campioanei din Timiş, Sorin Brîndescu, declară că echipa sa este aproape de promovare: „Mai avem returul, dar cred că suntem promovaţi. Cred că am luat o opţiune serioasă la câştigarea barajului. Jocul nostru pe apărare de-a lungul campionatului a fost destul de bun şi nu cred că putem lua patru goluri acolo. Dar va trebui să ne prezentăm la fel, tot foarte serioşi. şi să nu ne facem de ruşine. La pauză i-am certat puţin şi am schimbat ritmul de joc, am jucat foarte lent în prima repriză, previzibil. Nu am avut agresivitatea de care am avut nevoie. Repriza a doua a fost altceva pentru că au şi căzut ei fizic, dar am impus ritmul şi am adus mingea în faţa porţii.“