Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Chiar dacă bugetul municipiului nu a fost încă aprobat, primarul Caransebeșului, Felix Borcean, știe deja spre ce investiții majore se vor îndrepta banii anul acesta. În cea mai mare parte este vorba de investiții în infrastructură, fie că vorbim de clădiri de școli, rețele de gaz sau străzi.

„Suntem așa cum am fost și anii trecuți, nu este un buget de care să fiu mulțumit, însă ăsta este. Așa în mare, din ce am creionat cu colegii mei din Primărie, ca și investiții mai mari, mai substanțiale pe anul acesta, vor fi fațada Colegiului Național <<C.D.Loga>>, de asemenea gazul, care sper în cele din urmă prin toamnă să începem săpăturile, să introducem primele conducte, astfel încât în prima jumătate a anului viitor cetățenii din cartierele Teiuș, Valea Cenchii și Gară să poată beneficia de gaz în casele dumnealor. Bineînțeles, nu vom uita străzile, sunt câteva proiecte de străzi de asfaltat, de reabilitat, de modernizat, dar și alte lucrări edilitare din ce mai rămâne din acest buget de austeritate”, a precizat Borcean.

Bugetul Caransebeșului va fi aprobat săptămâna viitoare, când aleșii locali se reunesc în ședința ordinară pe luna aprilie.