Caraş-Severin, Romania

ANINA – „Inconştienţă la volan! Poliţiştii au intervenit la timp, din fericire nu au fost urmări grave“, ne asigură IPJ.

Pe scurt, „un apel 112 din data de 2 mai, de la ora 14.02, a pus pe jar polițiștii din orașul Anina. Sesizarea a fost despre o faptă gravă, un conducător auto care circula sub influența băuturilor alcoolice. Au fost organizate filtre și, după scurt timp, a fost oprit în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani, din Anina, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oravița pentru recoltarea probelor biologice“, ne spun oamenii legii.

După ce au făcut verificări, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Fapt pentru care este acum cercetat atât pentru conducere fără permis, cât şi pentru conducere sub influența alcoolului. În plus, oamenii legii au ţinut să mulţumească autorului sesizării, pentru că intervenţia făcută în baza ei a pus capăt unei situaţii care s-ar fi putut sfârşi tragic, atât pentru conducătorul auto fără permis şi cu grade alcoolice, cât şi pentru ceilalţi participanţi la trafic.