Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Chiar dacă Bursa generală de muncă a fost organizată doar la Reşiţa, Bocşa a avut parte de un altfel de târg de joburi, de unul cerut de piaţă.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin, instituţia organizatoare, prin intermediul acţiunii au fost oferite 35 de locuri de muncă, dintre care 20 în meseria de lăcătuș de ansambluri sudate, zece de sudor și cinci de muncitor necalificat. La bursă s-au prezentat 36 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii firmei 16 dintre acestea fiind selectate pentru a participa, în perioada ce urmează, la interviuri şi probe la sediul angajatorului.

„Toate locurile de muncă vor continua să fie mediate la sediul AJOFM Caraş-Severin, din Bocşa, de pe strada Sadovei nr. 6, urmând să fie emise repartiţii spre angajare persoanelor care corespund cerinţelor angajatorului. Persoanele care vor fi angajate ca urmare a Bursei îşi vor desfăşura activitatea la sediul angajatorului din Reşiţa, angajatorul asigurând transportul, o masă caldă și bonuri de masă“, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Informaţii suplimentare despre locurile de muncă vacante pot fi obținute fie de la sediul Punctului de lucru din Bocșa al AJOFM Caraș-Severin, fie la numărul de telefon 0255/555.900.