Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Pe terenul amenajat la Ștrandul Municipal din Teiuș, pus la dispoziție de către Primărie, copiii din Caransebeș și Oțelu Roșu s-au întrecut sâmbătă, de la primele ore ale dimineții, la Cupa 1 iunie la volei pe plajă. Au participat 12 echipe, conduse de profesoara Laura Andrei și fostul internațional și jucător al Banatului Caransebeș, Fabian Birău.

Competiția a reprezentat și o bună pregătire pentru viitoarele competiții de beach volley la care vor participa sportivii celor două cluburi, CSȘ Caransebeș și CSȘ Oțelu Roșu.

„Este o pregătire pentru Campionatele Naționale de volei de plajă, care urmează să se desfășoare luna viitoare. Primăria Caransebeș ne-a pus la dispoziție terenul, noi am venit cu organizarea și o parte din premiile pentru acești copii, medalii și cupe, și tot Primăria ne-a ajutat cu dulciuri, sucuri și jucării, cu ocazia zilei de 1 iunie, de altfel, așa se și numește competiția. Am avut șase echipe de băieți de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș și Clubul Sportiv Școlar Oțelu Roșu, o secție afiliată a clubului nostru, și șase echipe de fete de la CSȘ Caransebeș. Sper ca Primăria să ne ajute în continuare cu terenul, pentru că nu avem o bază de pregătire pe nisip”, ne-a declarat profesoara Laura Andrei, directorul CSȘ Caransebeș.

Pe lângă competiția propriu-zisă, copiii au profitat de vremea însorită și au testat apa din bazinele ștrandului, numai bună pentru răcorire după efortul depus pe nisip. Totul până după prânz, când codul galben de furtuni și-a făcut apariția și peste Caransebeș…