Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – După ce au scăpat de grija Cupei României, voleibaliștii caransebeșeni se pregătesc pentru debutul noului sezon al Diviziei A1.

Gugulanii încep campionatul cu o deplasare destul de lungă, la Tricolorul Ploiești, echipă cu care s-au întâlnit deja în perioada de pregătire, prahovenii impunându-se în urmă cu o lună în 4 seturi. De atunci, lucrurile s-au mai schimbat, Banatul Caransebeș este acum în formulă completă, pentru că de câteva zile se pregătește la Polivalentă și letonul Aivars Petrusevics, care a participat cu echipa națională la calificările pentru Campionatul European. Chiar și așa, antrenorul Banatului, Răzvan Parpală admite că meciul de la Ploiești va fi foarte greu, însă elevii săi merg la victorie.

„Orice meci este greu, și pentru celelalte echipe la fel. Orice meci este greu pentru că nu te lasă nimeni să câștigi ușor. Ploieștiul are echipă bună, se bate la primele 5 locuri, dar noi, bineînțeles, mergem cu gândul la victorie acolo, o să ne batem de la egal la egal cu ei, obligatoriu”, a declarat Parpală.

Meciul Tricolorul Ploiești – Volei Club Banatul Caransebeș se va disputa duminică, 16 octombrie, de la ora 13.30 și va fi transmis pe Digi Sport 4.