Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Banat Girls – Atletic Drobeta Turnu Severin 7-0 (2-0), în Liga a III-a la fotbal feminin.

În primul meci din noul sezon al Ligii a III-a la fotbal feminin, Seria a 2-a, ACS Banat Girls Reșița a învins duminică, 24 septembrie, formația Atletic Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 7-0 (2-0). Partida a avut loc pe stadionul din Gătaia, județul Timiș. Elevele antrenorului Daniel Amariei au debutat cu dreptul în noua ediție de campionat și din start și-au arătat intențiile de promovare. Jocul cu Atletic Drobeta Turnu Severin a fost la discreția „fetelor din Banat”, care au dat recital. Denisa Burdan (trei goluri), Miruna Apro (două goluri), Elena Ruvilă și Georgiana Dabega, câte un gol, au semnat reușitele prin care ACS Banat Girls s-a impus cu 7-0, în primul meci din Seria a 2-a a Ligii a III-a de fotbal feminin. Cu acest prilej, în echipa mare au debutat două dintre junioarele talentate provenite de la grupa de U15, Rebeca Ursachi (titulară) și înlocuitoarea sa, Florica Șain.

„S-a văzut diferența de valoare dintre noi și echipa adversă. Păcat de accidentarea Marinelei Hasna, în prima repriză, dar sperăm să nu fie nimic grav”, avea să spună după meci antrenorul echipei Banat Girls, prof. Daniel Amariei.

Banat Girls: Francesca Kovacs – Natalija Bozilovic, Florina Buha, Manuela Jula, Daria Zglimbea – Mădălina Gînju, Miruna Apro, Elena Ruvilă, Marinela Hasna – Rebeca Ursachi, Denisa Burdan. Au mai intrat: Georgiana Radulov, Georgiana Dabega și Florica Șain. Meciul a fost urmărit din tribună și de Irina Giurgiu, selecționer al Naționalei U15 de fotbal feminin.

În etapa viitoare, Banat Girls va juca pe 1 octombrie în deplasare cu Juventus Timișoara.