Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de fotbal feminin este prima în clasamentul Ligii a II-a.

Echipa de fotbal feminin Banat Girls Reșița are un cuvânt important de spus în Liga a II-a. Aflate la prima participare în campionat, bănățencele s-au instalat deja în fruntea clasamentului, chiar dacă au și un meci mai puțin disputat. În plus, elevele antrenorilor Daniel Amariei și Cosmin Șușman se pot lăuda că nu au primit gol până acum, fiind pe primul loc cu șase puncte din două meciuri și golaveraj 8-0. Fetele au de disputat restanța din prima etapă, în deplasare cu Piroș Security Arad. Banat Girls a învins cu 6-0 pe Venus Maramureș Baia Mare, în Valea Domanului și s-au impus în etapa a treia cu 2-0 în deplasare, pe terenul echipei Atletic Drobeta Turnu Severin, pe care au eliminat-o luna trecută din Cupa României, după un neverosimil 8-1.

La Drobeta Turnu Severin, pe terenul Termo, fetele din Banat au fost favoritele întâlnirii, iar calculele hârtiei s-au confirmat. Banat Girls s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Denisa Burdan și Oana Gheorghe, însă bănățencele au ratat o sumedenie de ocazii. „Ne bucurăm că am reușit să legăm două victorii, a venit și prima victorie în deplasare, sperăm să continuăm tot așa și să ne menținem în fruntea clasamentului. Sunt îngrijorat ca la ora actuala avem șapte fete de bază din echipă indisponibile, sperăm să își revină cât mai repede, deoarece ne așteaptă o deplasare foarte grea la Râmnicu Sărat. Felicit fetele pentru dăruirea lor. Chiar dacă la capitolul financiar întâmpinăm mari greutăți, am demonstrat că lotul nostru este unul de valoare care demonstrează unitate, dăruire și disciplină. Așteptăm în continuare oameni care să ne fie alături, atât ca suporteri, cât și ca susținători. Ținem să reamintim că încă așteptăm noi fotbaliste să se alăture lotului nostru”, a spus prof. Daniel Amariei.

ACS Banat Girls: Francesca Kovacs, Manuela Jula, Florina Buha, Elena Ruvila, Andreea Vicea, Denisa Burdan, Adelina Corjuc, Oana Gheorghe, Marinela Hasna, Georgiana Dabega, Natalija Bozilovic. Rezerve: Maria Rusu, Adelinne Baciu, Daria Zglimbea, Mădălina Gînju, Cristina Tismonar, Emanuela Domokos.