Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Banat Girls Reșița – Independența 2 Baia Mare 9-1, în Liga a II-a de fotbal feminin. Echipa de fotbal feminin nu are rivale pe propriul teren. Încă o adversară a căzut pe sinteticul din Valea Domanului, după un meci dominat autoritar de elevele antrenorului Daniel Amariei.

În etapa a cincea a Ligii a II-a de fotbal feminin, Banat Girls a întâlnit acasă pe Independența 2 Baia Mare, de care a dispus cu un categoric 9-1 (6-0). Diferența dintre cele două echipe a fost evidentă, fetele din Banat zburdând pe sinteticul din Valea Domanului, unde sunt neînvinse. De aici au plecat învinse Atletic Drobeta Turnu Severin (eliminate din Cupa României, cu 8-1) și Venus Maramureș (în etapa a doua a Ligii a II-a).

„Cu echipa din Baia Mare a fost un meci reușit, cu o primă repriză foarte bună. Felicit fetele pentru pregătire, pentru fazele făcute, cred că am mulțumit și publicul. A doua repriză au evoluat toate fetele, am încercat să facem un joc de posesie și sunt foarte mulțumit de jocul echipei noastre. Mă bucur că au jucat toate fetele, păcat de accidentarea Mariei Rusu”, a spus antrenorul Daniel Amariei.

Au marcat pentru Banat Girls: Cristina Tismonar (min. 7, 28 și 78), Marinela Hasna (min. 16), Miruna Apro (min. 20 și 31), Mădălina Gînju (min. 29), Ana Dumitru Ruth (min. 62), Denisa Burdan (min. 74). Golul de onoare al maramureșencelor a fost marcat de Alexandra Boldijar.

Banat Girls: Francesca Kovacs, Daria Zglimbea, Elena Ruvila, Andreea Vicea, Georgiana Dabega, Denisa Burdan, Miruna Apro, Ana Dumitru Ruth, Marinela Hasna, Mădălina Gînju, Cristina Tismonar. Au mai intrat: Maria Rusu, Florina Buha, Natalija Bozilovic, Ramona Kokai, Marinela Jula.

A arbitrat Dorin Voina, asistat de Ioan Humița și Ilie Alexandru.