Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Campionatul Balcanic de volei pe plajă pentru sportivi sub 20 de ani, va avea loc în premieră în Reşiţa, în perioada 27-29 iulie. „Plaja“ va fi amenajată în parcarea de la SC Case SA, în Centrul Civic, pentru o competiţie la care organizatorii speră să asiste cât mai mulţi spectatori.

Organizarea Balcaniadei revine Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa, care se bucură în mare măsură de sprijinul Primăriei Reşiţa, al Consiliului Judeţean Caraş-Severin sau al Universităţii Eftimie Murgu din municipiul de pe Bârzava.

Gazdele de la CSU Reşiţa vor avea reprezentanţi în competiţia balcanică de volei pe plajă. La masculin, vor fi prezenţi Robert Vîrlan şi Lucian Bădiceanu, vicecampioni naţionali de juniori şi campioni naţionali de cadeţi. În competiţia feminină va fi o echipă formată din Adriana Simina Carţiş (CSU Reşiţa) şi Denisa Pujky (CSM Timişoara), campioane naţionale de cadete şi medaliate cu bronz la Campionatul Balcanic U-23, din Macedonia. Sportivii sunt pregătiţi de antrenorul Dan Jitaru.

„Ne dorim în primul rând să aducem rezultate cât mai bune pentru România, implicit pentru Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa şi oamenii care s-au implicat, să fie multumiţi de nivelul competiţiei, de frumuseţea jocului şi de plăcerea de a organiza ceva de valoare“, a precizat antrenorul Dan Jitaru.

Marius Moraru