Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Trei tineri suspectaţi de comiterea unui furt au fost reţinuţi de poliţişti luni, 14 mai.În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate de lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa – Biroul de Investigaţii Criminale s-a reuşit identificarea şi reţinerea a trei tineri suspectaţi de comiterea unui furt comis în noaptea de 6/7 mai 2012 dintr-o societate comercială din Reşiţa. Iniţial, furtul a fost înregistrat cu autori necunoscuţi.

Cei trei tineri, George D., Victor C. şi Carol L., cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, sunt suspectaţi că au forţat uşa de la intrarea magazinului şi au sustras ţigări de diferite sortimente în valoare de aproximativ 12.200 de lei, prejudiciu recuperat în proporţie de 70%.

„Doi dintre tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ieri fiind prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, în cauză continuându-se cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. George D. şi Carol L. au mai fost cercetaţi tot pentru săvârşirea infracţiunii de furt“, a precizat ag. pr. Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin marţi, la reconstituirea faptei.

Flavius Rotariu