Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Doi tineri au fost prinşi după ce au furat dintr-o grădiniţă mai multe bunuri în valoare de 32.000 de lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au reuşit identificarea a trei tineri suspectaţi de comiterea mai multor furturi dintr-o grădiniţă şi două societăţi comerciale situate pe raza municipiului Reşiţa. În data de 17 octombrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că s-au sustras dintr-o grădiniţă două monitoare LCD, trei mouse-uri, două tastaturi, o unitate de calculator şi o instalaţie de sonorizare.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că suspecţii sunt N.G., de 17 ani, şi Alexandru N., de 18 ani, iar bunurile au fost recuperate în totalitate. În plus, minorul este suspectat de comiterea a încă două furturi din societăţi comerciale, împreună cu Robert M., de 18 ani.

Unul dintre furturi a fost săvârşit în data de 11 septembrie, din societate sustrăgându-se ţigări, băuturi alcoolice, brichete în valoare de aproximativ 32.000 de lei, iar dintr-o altă societate s-au sustras două laptop-uri în valoare de aproximativ 4.000 de lei. Cercetările continuă pentru furt calificat.

Flavius Rotariu