Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Joi seară, doi tineri au pătruns într-un magazin din Reşiţa şi au lovit-o cu pumnii în cap pe vânzătoare. Cei doi au furat 1.700 de lei din casa de marcat, dar şi trei sticle de whisky şi câteva pachete de ţigări.

În urma anchetei oamenilor legii, cei doi au fost descoperiţi şi reţinuţi în mai puţin de 24 de ore. Suspecţii, un tânăr în vârstă de 17 ani şi unul de 19, au fost reținuți chiar în apartamanetul unuia dintre ei de pe Valea Domanului din Reșița. În locuință, polițiștii au găsit bunurile sustrase din magazin, respectiv bani, sticle de whisky și țigări, dar și hainele cu care erau îmbrăcați cei doi în momentul tâlhăriei. De altfel, minorul este un client mai vechi al poliției, fiind cercetat în cursul anului 2010 pentru furt.

Vânzătoarea lovită, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată de polițiști imediat dupa săvârșirea faptei la Spitalul Județean Reșița, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

„În investigaţiile efectuate, poliţiştii au fost ajutaţi şi de imaginile suprinse de camerele de supraveghere, dar şi de alte probe obţinute de la faţa locului, care coroborate au condus la identificarea suspecţilor, pe numele carora a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie“, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei cărăşene.

Tinerii au petrecut ore bune la sediul poliţiei pentru cercetări, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Ei urmează să ajungă în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.