Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Chiar dacă banii sunt mai puţini, municipalitatea de pe Bârzava încearcă să aducă în oraş atmosfera de sărbătoare.Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, municipalitatea se pregăteşte să-i impresioneze pe reşiţeni atât prin modul în care sunt împodobite arterele principale ale oraşului şi pieţele publice, cât şi prin programul pregătit cu acest prilej.

Potrivit lui Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei, în afară de iluminatul arhitectural şi de un pom de iarnă ceva mai mare, în Centrul Civic, va fi amenajat din nou patinoarul în piaţa centrală, „de care se vor putea bucura reşiţenii, dar în primul rând copiii“.

Când se va da drumul iluminatului specific de sărbători? În jurul datei de 6-7 decembrie, după spusele edilului, dar până atunci mai sunt necesare câteva avize suplimentare de la cei de la Enel. În plus, „vom avea şi elemente noi, realizate în regim propriu care sperăm să impresioneze, spune primarul Stepanescu. Vizavi de achiziţii, a trebuit să fim puţin mai rezervaţi, să ne adaptăm, pentru că dispunem de bani mai puţini“.

Antoniu Mocanu