Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cea de-a XXIII-a ediție a Memorialului „Prof. Iosif Korka” la atletism a avut loc la finalul săptămânii trecute. Concursul s-a bucurat de oaspeți de seamă: multipla campioană Paula Ivan, dar și președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea. Competiția a reunit aproximativ 200 de participanți din mai multe județe ale țării.

„Sunt mulțumit de modul cum am reușit să organizăm acest concurs. Sunt mândru alături de echipa mea că am reușit să avem invitați de marcă. Aș dori să menționez faptul că este pentru prima dată când un președinte de federație participă la această competiție. Ne-am bucurat că Paula Ivan ne-a putut onora din nou invitația și consider că este un model de urmat pentru tinerii care au participat la această competiție. Este foarte important faptul că acest concurs a căpătat o amploare mai mult decât regională și ne face să mergem înainte cu optimism”, a declarat antrenorul Cristian Dragomir.

Primarul Felix Borcean, care a asistat la întreceri, a spus: „Sper că se vor organiza cât mai multe astfel de competiții și acestea sunt cele mai frumoase lucruri care se pot întâmpla într-un oraș. Practic este vorba despre copii, de copii foarte mulți veniți din diverse zone ale țării. S-a creat o emulație și prezența Paulei Ivan și a lui Florin Florea m-au făcut să-mi petrec duminica alături de copii și de cei care au hotărât să organizeze acest memorial”.

Ștefan Moraru