Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Patru atleți legitimați la Clubul Sportiv Universitatea Reșița se află din această săptămână în pregătire centralizată în stațiunea timișeană Buziaș, pentru participarea la Campionatul Național de 50 km marș, programat pe 30 mai, la București.

După ce au participat la Campionatul Balcanic de marș de la Balchik, din Bulgaria, Marius Cocioran și Narcis Mihăilă vor efectua acum cantonamente pentru proba dificilă de 50 km. Cei doi au făcut parte din echipa CSU Reșița, campioană națională în proba de 20 km marș, Marius Mihăilă fiind campion la individual, iar Narcis Mihăilă vicecampion. Iar la Campionatul Balcanic, Marius Cocioran a obținut medalia de bronz.

În pregătiri la Buziaș se mai află încă doi atleți, cu dublă legitimare, CSU Reșița-Muscelul Câmpulung Muscel, Gabriel Băhneanu și Florin Știrbu, care, alături de Robert Lațcu au alcătuit echipa de tineret CSU Reșița, medaliată cu aur la Campionatele Naționale din acest an.

Mărșăluitorii reșițeni se vor pregăti la Buziaș până în preajma Campionatului Național de 50 km, de la finele lunii mai, sub îndrumarea antrenorului Iosif Măzăran.