Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ediţia a XI-a a „Cupei Tamashyi“ la kick-boxing a reunit, în sala de sport a Liceului Agricol din Timişoara, peste 200 de sportivi, de la cluburile de profil din ţară.

Printre aceştia s-au aflat şi patru componenţi ai Clubului Sportiv Ary-A Unifight Reşiţa, coordonaţi de antrenorul Dani Lohon. Este vorba despre Lucian Fule, Ionel Başu, Vlad Marinescu şi Camelia Bârsan. Şi toţi au urcat pe podiumul de premiere.

Astfel, Lucian Fule s-a impus în limitele categoriei +90 kg, iar Ionel Başu (-85 kg), Vlad Marinescu (55 kg) şi Camelia Bârsan (55 kg) s-au situat pe locul secund. Sportivii reşiţeni au fost însoţiţi de maestrul de box Gheorghe Cârlea, un apropiat al clubului, care a contribuit din plin, financiar, şi la efectuarea deplasării în municipiul de pe Bega.

Îi felicit pe sportivi, pentru modul în care au evoluat, şi pentru rezultatele obţinute, şi îi mulţumesc domnului Gheorghe Cârlea, pentru suportul moral şi financiar, ne-a precizat antrenorul Dani Lohon. Faptul că ne-am remarcat şi la Timişoara, ne dă încrederea să ne pregătim cu maximă seriozitate şi în continuare, pentru următoarele competiţii care ne aşteaptă“.