Caraş-Severin, Romania

Valoarea acestuia se apropie de cinci milioane de euro, şi prevede asfaltarea a 27 de străzi, amenajarea spaţiilor verzi în zona parcului Pescăruş, pe aproximativ patru kilometri.

„Vom construi trei fântâni arteziene după un model inspirat din Spania. În plus, vom monta sisteme de supraveghere video în zone aglomerate ale oraşului, unde s-a sesizat o creştere a infracţionalităţii“, a precizat Mirel Patriciu Pascu, primarul Bocşei. Pentru că judeţul Caraş-Severin a acţionat fondul de coeziune pentru extinderea canalizării în valoare de 107 milioane de euro, în cadrul unei asociaţii a oraşelor organizată ad-hoc, Bocşa se află pe lista pentru investiţii.

„Trebuie rezolvată problema canalizării, a unei staţii de epurare, precum şi extinderea reţelei de apă în cartierele unde aceasta lipseşte. Până în toamnă trebuie să depunem acest proiect. În 18 mai vor veni reprezentanţii din Timişoara şi Bucureşti. Finalul acestor investiţii în infrastructură se preconizează a fi anul 2013“, a mai precizat Pascu.

Flavius Rotariu