Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Pregătirile pentru Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi sunt în toi. Organizatorii au stabilit, deocamdată, că evenimentul va fi organizat doar la Reşiţa.

19 octombrie este data fixată pentru organizarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, după cum ne informează Agenţia Judeţeană pentru Locuri de Muncă din Caraş-Severin. Iar ediţia de anul acesta a evenimentului se va derula doar la Reşiţa, în incinta Universităţii „Eftimie Murgu“, în sala Campus Cafe.

Bursa, care este modalitatea de a pune faţă în faţă firmele cu locuri de muncă şi persoanele interesate de ele, nu se adresează doar absolvenţilor, astfel că la eveniment sunt aşteptate toate persoanele care-şi caută de lucru. Deocamdată organizatorii aşteaptă ofertele firmelor care au disponibile locuri de muncă. În acest sens, cei interesaţi se pot adresa agenţiei din Reşiţa (strada Traian Lalescu nr. 17, ajofm@cs.anofm.ro, 0255/212160). Participarea la bursa de muncă este gratuită atât pentru firme, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.